breakfast

assalamualikum ..

salam sejahtera 0_0

mari erin asyik citer bout wedding je .. nak cerita tentang sarapan pagi .. perut yang ngomel2 , 
untuk menyedapkan nafsu korang . weee ... kalau di list kan semua makanan .. mmg jadi nafsu sarakah .
boleh buat kupon untuk pergi tesco mcm nie ..

tapi aku list ape yang aku sarapan pagi ni je yerk ..
hari len xtahu la mcm mana kan ...


nasi lemak 2.0 :) 
eh bukan la nasi lemak muar .. blh x?

;

walaupun nasi lemak merupakan juara bagi sekalian sarapan. boleh bergaduh dengan adik aku kalau tengah makan saja nasi lemak, aku akan marah adik aku .. ko je nak makan lebih .. eeee kacau line wa ni. tapi, erin tak memilih nasi lemak walaupun sungguh  pada beliau. sebab terlalu berat bagi aku .. 


maksud aku berat tu bukan la bererti nak bawa pinggan sampai ttercium bntot bibik aku .... tapi berat sebab kalori beliau tinggi sungguh. kesian perut choomel dahku. baru nak warm up pagi pagi, dah kena bekerja keras nak proses kalori yang tinggi dgn pedas nye .. aummm 



 martabak singapore :)


wah makan panas2 murtabak ni bagus .. entah mana dapat x padahal bape ari lepas bawu mkn .
tgok kat dapur ade lagi .. suke2 .. kalau ujan makan murtabak mmg terbaek ek .. kalau boleh nak mamam semua makanan ni smpai keras kembung perut :P 




susu DUTCH LADY low FAT


hah !!. macam omputih pulak minum air ni pagi2..tapi ni la yang aku akan minum setiap pagi lepas Subuh, aku jarang makan oat , nestum cornflake .. kekadang je mkn .. kalau dh mkn aku akan  tuang susu tanpa gula. simple pun sangat sangat simple. tapi bagus untuk perut pagi pagi yang masih lemah untuk bekerja.

sebab aku ni sangat sangat berpantang bab makan.lagi2 nak kwen ni kan  setiap pagi memang susu jadi pilihan. segelas susu pun dah cukup untuk sarapan. tengah hari lain cerita. melantak la sesuka hati. pagi pagi ni, rasa belas kasihan kat perut tu tinggi sikit. perut kita juga kan.


6 000 orang doakan erin pregnant:

nurul nabila bt medan said... [Reply]

Nasi lemak..lame tak makan..huhu
btw , tutorial yg ni ke yg u maksud kan ?
>http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/tutorial-buat-blockquote-flash.html
^^

Fariza said... [Reply]

comelnya header :)
xkawin dan slps kawin pun kena jaga mkn. ehehehe
kena kawal pemakanan kan

erin moshimoshi said... [Reply]

fariza :: hehehhe betul .. erin takut nan makanan nie ... minyak len kolestrol lg . ehhehe header comel ke :)


nabila : tq babe

nurul nabila bt medan said... [Reply]

tak jumpe code tu??
try carik kot ni >> .post blockquote { atau carik code lebih kurang macam tu..

kalau ada problem..inbox me kat fb..senang ckit :)
id fb : Nabila Medan

nurul nabila bt medan said... [Reply]

Puteri Erin (Bride To Be) ke id fb u ??

erin moshimoshi said... [Reply]

yup darling