wordless wednesday 2

morning guys ...
korang lau erin nak tanya something ...
agak2 korang boleh jawab x ??
berat tahu soalan nie ....
ceh berat mcm berat ape je erk ..


sbnrnye ginik citernya .. 
aku mintak pandangan korang ea.. sekarang mcm2 patern kerusi peranten yang aku nampk
semua nice xde yang xnice ..
tapi satu je aku xsuke la pelamin yang warna putih panjang tu !!
dah la aku n orlando aku kecik .. bile pakai nnmppk tengelam la yerk .
eee jelek kalik ...
opsss bkn jelek mksud nye lucu amat .. betul kagak ?

auw2 .. ok so now aku nak tanya .kerusi  ni memainkan peranan pentingkan ?
bkn tergantung pada pelamin je . kalau kusi leh tibai2 .
bek aku pakai kusi 2 , 3 ringgit je  hahaha ..
mcm kusi dapur umah aku lak .. so now aku nak yang grand sikit .

ade ke salah seorang tu suggest guna kerusi rumah aku ..
nampk standrt vip sikit ..
muahahahha mahal eh bkn marah mumy n dad i yukkk .
bkn aku xnk .. bnda tu pakai kejap je ..xpe ye .
nanti ce keecek nan parent aku ...


ohhhh sebelum korang tengok ni ...
kowang jgn ckp aku pilih AWC .. memang xmmpu la .
aku cume nak tgok kusi mana nice ..


1 ...


2


3 ... eh ni xmasuk .. erin xkena pakai kusi nie ..


haaa ni idaman aku ..


ok ni kusi lama2 punye ...

mana nice kalau cleopatra ok tapi mum i lak xsuke dye ckp ... nti sblh sndar sebelah xblh sandar .
ahhahaha .. ade lagi aku ingat .. mak aku ckp dh mcm budak2 je pelamin ko nak ..
tunjuk yang laen pulak .. ko ni kak ..mcm bilik tidur ..
hurm yela mummy .. citer nan my orlando blh dye gelak ..emang dasar mamat ni eee...


nota kampung ::: plzz pilih kan .. harap dipermudahkan semua


2 000 orang doakan erin pregnant:

ni@ @in said... [Reply]

erin...ain suke yg 1st n yg idaman erin tu..cantek...hehehe

erin moshimoshi said... [Reply]

kan ain .. sama kite .tapi tulah mahal woo sewa nie