design kan baju mcm ni plzz :(

assalamualaikum semua ..

hahha nak masuk tengah hari dah beb !!
aku nak konsi idea n anganku2 akan tercapai sikit .. 
ahhhh besarnye entri .. aku nak !!
yeayy harap designer aku mampu buat ini semua ...

u allz see ea.. cntik auw aku rasa... xtahu la kalau korang kan .


uhhuuhuh baju laki dye ni sama nan tomok ??
betul x betul x ?
mungkin sekarang trend baju mcm ni la beb !!


kasut dye memang xnak kalah ..sama nan baju kan2 ..
kasut mcm ni la aku nak ... bukan bulat2 mcm ni ..
masa aku snding nati .. i nak pattern mcm ni ..

dh g beli ..



ha ko .. seee nie ... perghh belum pakai je dah cntik .ape lagi org yang pakai kan .
kalau farah xde spnsor sape2 pon .. tp mcm mna blh cntik .. xde pon heboh2 ...



ha dah pakai dh ..lagi nice bile dipakai ..

so mana nak d.i.y good luck ...
aku x leh la nak d.i.y ...

aku hanya mengarah ..
welk2 ...



7 000 orang doakan erin pregnant:

rara pinkmafia said... [Reply]

cantek kan baju dye =0

Fitriah Ayn said... [Reply]

memang cantik memandang..tapi bile pakai kite dapat dose sebab ia membentuk badan kite..

erin moshimoshi said... [Reply]

rara :: cntik kan ... erin minat ..
fitriah :: huh mcm uh org semua kena pakai jubah size xxxl laaaaaa

Fitriah Ayn said... [Reply]

Erin:sy cume nk bagi nasihat..jika terasa,sy mintak maaf..memang dalam Islam pon x bagi kan pakai yg ketat...sy mintak maaf..

erin moshimoshi said... [Reply]

eh xpe la :)

Wawa Yusoff said... [Reply]

erin, wedding farah adalah one of the wedding yg mengkagumkan I.. hehe :)

btw dear, i dah follow. Follower yg ke 248. c gadis berbaju peach. eceh! gadissss la sangattt.. kekeke :p

erin moshimoshi said... [Reply]

wawa : kan dear ... i pon nak mcm ni tapi tu la kos kan2 .. hurmmm wahh siap 248 lg .. i pon dh follow u la dear