11 perkara di tag oleh wanie

assalamualaikum ^_^

wahh dah mcm jawab soalan emas gangsa lak .. siap kena tag ..mula2 x terniat nak tengok blog dakwanie nie .
tergerak nak tengok ape yg dok kalut semua jawab soalan tag ..rupenye nan haku haku kena tag .. 2 org tag nama aku nie .. mana satu aku nak jawab ...

syarat2 nye jgn ckp la .. ade jugak ..kalah masuk exam tentera .. wah berpeluh nak jawab ni kang .
tgok la wanie ku sayang :)

1.You must post these rules. 
2.Each person must post 11 things about themselves in their journal. 
3.Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer. 
4.You have to choose 11 people to tag and link them on the post. 
5.Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER 
6.No tag back !! 
7.No stuff in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people. 

Are you ready guys? Lets start with 11 things about me:

1 ~ panggil aku puteri atau erin ..

2~ umur aku xtua x mude .. tapi layak dh utk kwen .. 21

3~ hobi aku mmg blogwalking or facebooking 

4 ~ tarikh lahir aku bulan december harus ingat itu

5 ~ xsuke orang yang hipokrit or talam dua muka

6~ xkawen lagi so xde ANAK ea... insya allah thun depan :P

7 ~  kete idaman aku mmg caldina la

8 ~ nak kan kije GOVERMENT ..doakan ea

9~ cukup la nie dari aku

10~ ok x jwpn nie ??

11~ bye korang take care ..turn kowang lak ,aku nak tag !!


11 soalan yang di tag oleh wanie utk aku 


1) Name boyfriend/girlfriend/tunang/suami/isteri?

= shahnizam = sorry xnak nama full bahaya

2) Dah berape kali clash sebelum jumpe cinta sejati ?

= haha setakat ni baru 1 kali...

3) Bagi 3 sebab nape buat blog?

= suke tengok idea bride2 
= utk hilang kan tekanan n bosan
=tambah folower n kenalan

4) Bagi 4 blog korang suke usha?

= kak kina
= ekin n yusri
=renee meow
=dedagu cntik

5) Bagi 5 lagu favorite korang?

= percintaan ini
= satu cinta
= ku pinang kau dengan bismillah
= di atas satu cinta
= penghujung cintaku

6) Warne tema pertunangan, pernikahan, persandingan & resepsi?

= tunang bebas warna haha
= nikah silver la rasa nye
= gold+torqoise+silver

7) Bagi 7 tempat korang teringin nak g honeymoon?

= KOREA
= GOLD COST
= LONDON
= KRABI
= LANGKAWI
=MOSCOW
=XKISAH LA MANA2

8) Gelaran yang korang dan cinta hati guna? (contoh: abg & syg ke syg & anje ke)

= b and sayang

9) Tarikh tunang, nikah, sanding & resepsi?

= sanding je aku g tahu 25.02.2012

10) Bagi 10 sebab nape korang pilih cinta hati sebagai teman hidup?

= dye seorang caring
=dye seorang yang boleh bahagiakan erin
= dye penyabar dgn segala kekurangan erin
= hormat n pandai amik hati family erin
= dye salah seorang parent erin percaya
= xkedekut
= handsome  :P
= ade kerjaya 
= islam
= JODOH 

11) Cer upload gambar korang dengan cinta hati yang paling sweet..



ok penat jawab nie ... turn erin lak nak tagging :)

11 soalan yang i tag kena jawab

1 ) ape tempat pertama kowang bertemu dgn pasangan ?
2 ) berikan makanan dan minuman kegemaran pasangan / tunang /husband ? 
3 ) adakah pasangan anda terlalu cerewet pada makanan
4) berikan 7 sebab kenapa anda memilih pasangan anda mnjadi teman hidup ?
5 ) siapakah antara pasangan yang selalu tolak ansur dalam perhubungan ?
6 ) apakah nama pggln anda dgn pasangan n dye pggl anda (cth abg,aby,papa) ?
7) siapa yang selalu bg idea menarik dlm setiap perbincangan wedding ?
8) adakah anda rasa anda HOT ??
9 ) to bride to be , kenapa anda nak kawen n ex bride apakah perasaan anda seleps kwen ?
10 ) pasangan anda seorang berjimat cermat atau tidak ?
11 ) pasangan anda merokok atau tidak bape kotak sehari  ?


people i want tag 











hehehe jawab la korang ..peluh2 x .. xkan ..nnti jawab soalan ni kat blog auw


7 000 orang doakan erin pregnant:

hazlynda kushairi said... [Reply]

HAHA soklan die mcm best utk jawap, insyaAllah esok pagi ek ;)

amalina baharuddin said... [Reply]

sweet nye gmbar :)

erin moshimoshi said... [Reply]

kak lynda : ahhaha best ea cepat2 jawab ...


amalina :: tq babe

K.I.N.A said... [Reply]

thanks erin..dah ade 2 org tag kina soklan yg sama ni..

erin moshimoshi said... [Reply]

laen sikit kan2

Fiza Zainol said... [Reply]

ohh fza di tag...hehe bru je jawap soalan lieza...insyaAllah fza akan jawab soalan erin..hehehee... ;) mencabar jgk soalan yer...

erin moshimoshi said... [Reply]

aah fiza..jwb jgn xjawab ehhee