delivery sampai 2

hye kawan2 semua ^_^


pagi pagi macam ni, macam tak kena pulak nak korbankan masa untuk tepek dua ketol bijik mata kat fb . . waktu macam ni  sepatutnya kena habiskan dengan bloggwalking .. blog climbing !~heee ... masa je dh cepat xkan rg nak lmbt2 kan .. kalau boleh nk putar cepat ..kalau boleh nak putar lmbt je 


nak ikutkan dh smpai lama tapi baru nak hupdte !! suke suke ...
eh nak taip pon x de la curah mcm minyak silinder tumpah atas lantai... just mana yang mampu saje .lalala...


dapat panggilan dari mummy masa tu !~~~~~~~~~~~~~~~~..
truuuttt truttt .. ohhh kringgg kringggg ~~~~~~

mummy :: kakkk , barang yg kite order dh sampai la .. kakak kena half day tolong kire
aku :: ohhh ok ... dye dh tibe mana je ? 
mummy :: dh dekat depan rumah la nie ... zrlp

namun sepantas kilat kemas lappy semua amik kalkulator kire semua barang ..
abang yang htr barang tu ckp .. sape nak kwen nie ..byk nye order smpai mcm ni ..ahhaha agak2 sape bang nak kwen ... dye ckp awak kod ...
eh tahu pulak ...

abang tu jenaka sudah ..muda nye awak nak kwen .. untung laki awak kan ..dpt org comel n cute mcm nie ..
eleh nak suruh org puji brg dye .. dye puji kite dulu... gelak2 kmbing tercirit aku kat situ :*


super model maid aku amik pic .hahha ..



nak ikut kan ade lagi tepi2 tu xleh nak msukan sgt hahha .. xpelah jnji amik kenangan pic album 
kenangan bile ite review balik .. so xpe kan ..xsalah kan korang !!

hurm now kena prepare utk packing je .. kalau nak ikut mulut org ckp nak mahal2 ..
ckp barang sikit ke ..sponsor la ..kalau jmputan sikit ok la aku order lbh .
ni rmai la kopak duit aku :(
eh parent aku jugak !!


now nak cri idea centrepiece n guestbook !! help

3 000 orang doakan erin pregnant:

dhiera said... [Reply]

beli apa tu? bunga telur ke?

al_hakim said... [Reply]

hantaran kawen ke ape ni?haha

erin moshimoshi said... [Reply]

kowang barang doorgift ni semua