9 month

hye ladies ^_^


selamat pagi cume .. gocok mata tu kentalkan jiwa pat2 ... aku ade nak cerita nie aku rasa ramai orang pernah rasa macam aku rasa sekarang .. dan aku jugak rasa korang pernah merasa .. wow !

hee betol kan kata orang tue tue .. bila rindu nie dah melekat dgn diri kite bek jgn pendam buat pekasan ..nanti basi susah .. biar la rindu tu jadi baja untuk hubungan nie ,, semakin hari semakin berbunga hati nie ..
haaa haaa haa nak ckp org tue lak . pdhal diri sndri yang perasan .tapi betul la kan ,nak nak kalau jauh xde depan mata . hati berombak ombak .. bahang rindu tu mencengkam hati .. so far aku nye jodoh dekat dgn aku .semuanya berjalan lancar .. walaupon byk asam garam .. adat tu semua dugaan pertunangan .. aku sayang dye .. xpe plan pelan kayuh ye puteri :)


bile kite dah sayang orang tue ..
kite tunggu dye berjam2 pun xpe.

bile kite dah sayang orang tue..
kite x tidur pon xpe  .lyn dye smpai letih

bile kite dah sayang  orang tue
kite kol nak cakap nan dye smpai kite happy

bile kite sayang orang tue 
kite sayang nak tinggalkan sekelip mata

bile kite dah sayang orang tue
kite x tegar nak bagi dye sakit , sedih ..

bile kite dah sayang orang tue
kite sayang dye sepenuh hati kite xde pikir org len .


dear shahnizam kesayangan hamba .. sayang harap b jaga la hati sayang . sayangi la hati sayang .
meskipun kite baru 9 bulan pada i ni cukup lama dalam perkenalan kite selama di muka buku ..
dan akan berlangsung lg 2 bulan b . will u promise that ? i love u sayang !!

i nak u akan say AKU TERIMA NIKAHNYA dgn sekian sekian . masa tu i x mampu nak kata ape . i akan menjadi sepenuh nye milik u .

sayang i nak u jadik tamak ? paham maksud i .. kite nak kite dua je dlm dunia nie xde orang keberapa pun
so kite tamak kan hati kite k .. i and u ... u and i .. ok ?



sekarang kite dah genap 9 bulan .. yeay ! i love u sayang ... tersemai benih cinta kite .. eh bkn benih .
baja .. benih nnti dah tawen :)


I LOVE U SHAHNIZAM <3






14 000 orang doakan erin pregnant:

izamcrazyphoto said... [Reply]

+ akan ku menjaga dirimu sampai akhir hayat ku bby.ku sangat menyayangi mu dan tak nak berjauhan dengan mu.dirimu ku jaga seperti ku menjaga ke 2 2 ibu bapa ku sendiri sentiasa menyayangi dan tak penah ade perasaan benci.ku berharap kita berbahagia hingga selamanya tampa orng ke3....:)

erin moshimoshi said... [Reply]

amin . tq sayang .. i tahu u baek . i tahu u mmpu buat semua tue . anggap je semua bnda yg menyakitkan kite x pernah berlaku .. :)

cik nora saniey said... [Reply]

wah sweetnyer...best la tunang pon lyn blog2 ni..hehe..ssh nk cri laki layan blog..

e k i n ♥ y u s r i said... [Reply]

wah,jiwang

erin moshimoshi said... [Reply]

nora : ehhehhe tunang erin lyn blog..about album dye je ehhehe


ein : jiwang kan kan ..

cik nora saniey said... [Reply]

nk jdk bf lyn blog..tp harapan jela..hahah fb pon jrg bkak..

izamcrazyphoto said... [Reply]

-> WAHAHAHA sy selalu folo blog bby syg sy ni.blog bby erin memang best dan terbaik sy jumpa ayat2 seronok dan membuat ku terseyum sentiasa....:) ...... I LOVE U BBY ku puteri erin.....:)

erin moshimoshi said... [Reply]

nora :: hehehe yeke .. g la suruh tnang bkk ..mllm blh kongsi citer


sayang : loghat je b nie . malu i yuk

izamcrazyphoto said... [Reply]

-> nak malu ape syg ku .....syg malam ni jumpa k dah tak tahan rindu sangat ni nak tguk mata mu yg bulat mcm guli idung mu mcm ku jua bibir mu yg comel tu wow.....

cerita best said... [Reply]

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau

erin moshimoshi said... [Reply]

izam : ye syg ade masa kite meet ye :) miss u darl

nia said... [Reply]

nice.^^ sweet ♥

Renee Meow said... [Reply]

awww sho schweeeeet... semoga u all berbahagia sehingga ke anak cucus.. :) happy preps dear! :D

erin moshimoshi said... [Reply]

nia : tq

renee : happy preps too darl :)