OP terpilih ..wedding progress

assalamualaikum ...

selamat pagi semua kawan blog .. syukur kita dapat buka hati dan bijik mata dan melihat keindahan alam ciptaan ALLAH S.W.T yang terbentang luas nie .. Tidur lena malam tadi dapat lagi bangun tidur  , terus rasa mcm tandingan yang x boleh dijual beli ... 



Alhamdulillah.

hari ni erin nak banyak kan blogwalking , menonton movie .. boring ... tapi x tggl jejak2 . erin nak menceritakan tentang op pilihan erin di hari bahagia erin nanti .. nak ikutkan banyak berjuta juta lemon au . tapi pilihan hati ni tetap satu . wo !~
apa pun ., erin dah siap plan dah , apa yang nak dibuat oleh OP erin buat la yang penting erin berpuas hati n semua nye harus berjalan dgn lancar dan jaya nye ... tak nak kelam kabut semua kan kan ?


hari ni erin wat interprame about op terpilih kan . jeng jeng jeng ... haisshh quiet confusing seyh nak memilih op nie .. last2 terpaksa gak kekal kan nie .. erin amik ArtCreative Photography yayyy full stop ..!!
harga nak cakap mahal xde mahal sangat nak cakap murah pun x sangat .. tapi affordable la untuk orang yang nak cut budget at the same time ... saya rasa kalau nak creative g la nan dye . orang lama kan .. lau nak crazy nan tunang erin pon boleh :)


antara cntoh gmbr yang akan aku kongsikan sedikit ye




aku suke giler dye nye moment .. wahh bkn aku kata abang din terbaek ..
ramai lagi terbaek .. aku suke akar kayu , hesrey sham , katek .. suke vokay2 dye .. abang rizal pun menarik .
wow !!


dah x nak byk ckp kang ade yang hurmmm 

daaaaaaa

GOOD LUCK ABANG DIN <3 PEACE YAW !!!

16 000 orang doakan erin pregnant:

BLuRpL3 said... [Reply]

all the best erin =)kami pun masih mencari OP.huhu

erin moshimoshi said... [Reply]

tq ling .. u cri op ???u bride mana

BLuRpL3 said... [Reply]

yup tgh cari OP , bel0m finalize lg..miss purpl3 dr kedah..mr blu3 dr johor.hehe

Rina Lia (◕‿◕)✿ said... [Reply]

woww lawaaa gle OP ni!

muis ismail said... [Reply]

hye erin
nice blog
done following
link me back at http://itsmymuislife.blogspot.com
:)

Renee Meow said... [Reply]

waaa happy 4u.. i pon baru tgk their works..mmg nice..! :D all d best dear.. :)

erin moshimoshi said... [Reply]

rina : weeee lawa2 kan dear .. tu la geram je ..

muis : tq babe follow ...


renee : hey syg .. lama menghilang nie ..popok kang ... oh u baru tgok hasil dye yer ?? tq dear support me ... harap op i ok

Renee Meow said... [Reply]

ouch sakit la kene popok..sampai hati... ;p hehehhe..

all d best dear..hope sumer berjalan lancar...im sure ur OP mesti ok punye.. :) follow ur instincts...

erin moshimoshi said... [Reply]

tq dear .. ur op mesti lg best kan2

Renee Meow said... [Reply]

ermm i pon xtau ler ok x cos dia baru..but i berdoa hopefully my OP can deliver...

erin moshimoshi said... [Reply]

insya allah ok la kan ... i nye dh lama .. 300 lebih tahun kod dh ehee .tu byk dye tahu ...

NURUL IZAYANI said... [Reply]

dulu penah jugak nk hire dia =)
exchange link jom..
nurulizayani.blogspot.com

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

hopefully you OP will be going smoothly! :D hehe.

erin moshimoshi said... [Reply]

nurul : jom ... npe x hire dye

Faz Abas said... [Reply]

nice! hope everything goes as plan :)

bila free, jom join contest di http://kisah-dan-kasih.blogspot.com/2011/11/contest-novella-di-kisah-kasih.html

Lady WaiLiN said... [Reply]

dh tgk...saya org bp