new dress .. /entry gambar

hye semua readers ^_^

kalau korang tye kenapa entry gmbar maksudnye .... aku nak tepek gmbr je kemain main .. itulah seorang
bride yang excited kemain dgn bnda nie .. suke suke .. kalau bkn bride pon pasti suke2 nye la...
aku nak tepek pic yang berjuta juta lemon disini ...



perghh cantik2 kan baju mereka nie ...
kalau aku memang dah tahap gaban dah gila ...
kalau aku mat salleh mmg dh g butik nie mntak untuk persalinan dah ..












peace ..x nak banyak ckp nak away je !
ahahhaha sila la lihat baju ni ...

mana tahu andam kowang ade baju cm nie :P

9 000 orang doakan erin pregnant:

Liyana SCR said... [Reply]

owwwwh cantiknye! mane dpt gambar2 ni? >,<

erin moshimoshi said... [Reply]

kak liyana :: dari google tibe nampak ..geram seyh .. cntik kan ?

erin moshimoshi said... [Reply]

amik di link wedding inspirasi

kaklong said... [Reply]

wah....ni btl2 tak sabar ni nak taweeen...

hehehe, kak long lagi mcm blm ade perasaan ni, myb blm jejak ke tahun 2012 kan, kalo dh nnt br la rasa excited kot...adoi!

kak long back darling...

nasha_libra said... [Reply]

hye erin!i am silent reader blog ni dolu2 tp skrg da jd follower...xsangka plak tarikh wedding kte sama plak ek...hehe...nice to meet u...;)

dhiera said... [Reply]

suka dress kembang2 macam ni ye?

erin moshimoshi said... [Reply]

kak long :: hehehhe same je kite kak belum ape ..cume 50% done la ... yeay back nape senyap je ..

@nasha :: wahh silent rezder .. oo same ke wedding kite


dhiera :: aah suke2

cik.mila said... [Reply]

waa kite serupa menghitung bulan..hihi
comel dress2 nih..pakai la wat shoot outdoor ^_^

erin moshimoshi said... [Reply]

yeke mila ..mila bulan bape ?