pagi2 morning sickness

morning :(

hye morning sickness . eh bukan sickness cos preeggy ...
tapi morning sicknes about hati . huh !~ hati kenapa la kau begitu kecil ...
sakit hati dari malam semalam la . geram semua la ade !~
semalam lak satu hal lagi . kenapa la bijik mata ni susah benar nak lelap ..
badan jangan ckp la .letih bertimbun2 .. dengan family , kerja malam lagi ..
hurmmm !~


xtahu la kalau korang pernah alami mcm erin alami sekarang ..
nak tahu x ?


  • adekah kite berblogging nie menyebab kan orang len sakit hati ... ?
  • adekah dgn blog ini jugak dijadikan bahan kait mengait smpai mnybbkan bermusuhan ?
  • kenapa mesti ade orang mcm tu yerk ?
  • kenapa ade orang yang talam dua muka ? depan len n belakang len ?
i feel so frusted .. with some people . aghh speecless ..!!

i think with blogging can safe my idea n feeling .. but ade je yang dengki n busuk hati n iri hati..
i noe certain people cannot accept .. but this my blog n this my diary . xde sape leh halang sape aku nak letak.


hurmm bile dipikirkan balik . ni semua an peribadi kite utk di share kan ke orang ramai .. kalau takat nak jaga hati mana2 pihak . alamatnye x jalan la blog kite kan ? semua setiap entri nak jaga orang luar sana . wahh parah mcm tue .. ni hak kite .. aku pun x amik duit kowang untuk hupdate blog .. aku pon x amik harta bnda idea semua korang punye ...kalau takat gmbr nak gelabah .. alahai labu2 ... rilex la .. amik nama atas orang len x usah la .. kan byk lagi usaha ...


lagi satu kalau nak geli2 bagai nan usaha dan tutur kata kite xperlu kod .. be matured la . mcm korang xpernah bercinta .. lagi satu idea ni jugak yang korang akan amik ..

kalau x suke letak rules pada diri korang .. 
jgn ckp geli la terbaek la poyo la .. aghhh g mam la lue ..
pergh wa panas derr pagi nie ...
sakit hati bile pikir2 kan balik .. kenapa mcm ni sekali korang pertikaikan ek ...


soory to say !~ pda silent readers .. kalau x suke nan setiap entri aku bek jgn bace ea ..
aku MOHON !! dari korang sakit hati

pagi ni, bangun dengan tidak bermaya. sungguh. ni pun kalau boleh dengan taip dengan kaki je ..
hurm hati mcm kena simbah nan air panas je . nyawa la mcm nyawa2 ikan ek .. kesabaran lak dh tahap mencanak sampai nak g potong je semua anu dye org !!



10 000 orang doakan erin pregnant:

cik enul said... [Reply]

fuhh...sabar2... tak comel marah2 ni... org2 macam ni tak guna kita nak marah2..buang tenaga jer...

tapi....kalu smua benda nak jaga hati org, saper nak jaga ht kite?*tumpang geram plak

e k i n ♥ y u s r i said... [Reply]

lor,sbr yer
biaselah tue erin
kte xleh nk puaskan hati semua org
memg lumrah org m'sia nie
selalu iri hati ngan org len
ade je x kene
so wat 'dek' jelah
blog kte,kte punye sukelah
dah tau x suke bce,jgnlah dtg blog kte

K.I.N.A said... [Reply]

sabar ye erin..kl org tak puas hati ng kite, kite dapat pahalanya..dorang dengki maksudnye kite lagi ke depan dari mereka..abaikan je..

erin moshimoshi said... [Reply]

enul :: tue la erin nak menagis semua ade ha .. pelik ade manusia mcm nie lagi ...


ekin : syg nie tq yer .. selalu mcm ni risau . kadang2 erin nk jaga ati org je ..

kina : tq kak .. abaikan ek . tp ngiang2 je nie

*Miss Syahnia* said... [Reply]

hai dear..
wahh ain ada geng lah bakal pngntin 2012,
insyallah ;))

sabar yunkk
biasalah tak suma org snang ngan kita
yg pntg kita heppy ngan cara hdup kita
pdulikn org..takmo tntion2 taw ^__^

erin moshimoshi said... [Reply]

ye darling .. !!~ ade je pengntin 2012 ...
ain bln bape ? heee . cepat update byk2 auw2..

tu la lntak la erin xnak cmpur org mcm tue

dhiera said... [Reply]

sabar ye erin. kita tak dapat nak puaskan hati semua orang

budak penjara said... [Reply]

ilex2..jgn marah2..hehe

erin moshimoshi said... [Reply]

dhiera : weeee sabar la nie ..


budak penjara : rilex mmg boleh hati sape tahu

FIFIEY LYCHEE MARATION said... [Reply]

chilss, manusia kan tak pernah lekang dr mengkritik,,so hidup untuk diri sendiri dan org tersayang, jgn hidup untuk org yang takde kaitan dgn anda!