promotion from my fiance

salam everybody ... n salam pagi semua :)

korang dah byk wat prepare ? mesti byk kan ? sukenye tgok ramai dh settle ... tgn nie nak menaip dgn giihnye je r .. sebanarnye xtahu nak hupdate ape sangat .. next year kejap je kan ?
dah xde la bride tahun ni lg .. semua dh tahu depan saje an !~ hurmm mcm i bln 2 .. sekarang bln 2 tggl 2 bln saje .. amacam gegaran melanda duniawi nie ...


ok now merepek lebih pnjang ...  aku hupdate entry kali nie .. aku nak perkenal kan tunang aku sebagai photographer .. byk special price dye bg .. lagi2 bride 2 be blogger i nie ... sebelum tu kan "LIKE page dye nie ( LINK )  TAhniah sayang sudah 7 tahun lebih kamu bergiat dlm bidang ni tanpa bntuan sesiapa .. kamu n pekerja kamu mmg profesional .. walaupun sy bkn tunang awak ttp sy suke hasil awak . kalau x , xkan saya add fb awak dulu ? kite kenal pun atas facebook kan ? ehhehe mcm lagu najwa latif <3 ngaum


About price nye sy x leh la mention kat sini kan !~ kepada sesiapa yang nak hasil kerja dye boleh la pm dye di PM SINI  .. bg next year mmg byk .. sape nak ? blh pm k :) nak shoot pre wedding ke, post wedding ke , post wedding semua boleh .. korang kalau nak tahu team n group tunang erin  ni amat lah friendly n kelakar .. xbosan semua nye :)  sng nak komunikasi dgn mereka la ..

mesti nak tahu kan sape photographer nye 

thats my fiance aka hubby  <3


ok dah kenal owner nye kan ?? meh kite tengok hasilnye pulak !
ok ??











kalau dah tunang OP .. aku sebgai insipirasi dye la ..
model bertudung :)
peace 




boleh la sila amik k ...

cepat2 la grab beb .. x rugi x mati pun .. xde pun pakaj dye smpai jejak 3k ...
kalau bbf blh dpt special .. aku ckp nnti kwn aku ..peace


nak tgok cntoh album pulak ?









ok x brg yang akan dapat ? ade lagi frame semua tapi aku x dpt kesan gmbr nye hehe
sorry to say yaw <3

14 000 orang doakan erin pregnant:

cik nora saniey said... [Reply]

wahh nice!area mne2 je ker?ptrjya bleh?pre wedd?

De'Warisan said... [Reply]

jalan-jalan tengok kain lawa dan murah kat sini!

http://dewarisankami.blogspot.com/

erin moshimoshi said... [Reply]

nora : erin xpasti ..g je link fb dye . tye je dye pebgai soalan smpai muntah ehehhe .. dye ok jer ...kalau putrajaya erin x psti ..

bile wedding nye ?

fazlien said... [Reply]

best gile tunang photographer..mst byk gmbr erin kn..sush bile empunye diri nk kawen..hehehe=D

erin moshimoshi said... [Reply]

lien : susah ke .. ramai kod kawan2 dye . ehhee ..
xpun amik pic sndiri . allalala ...

byk giler pic erin kat dslr dye .. hurm

dhiera said... [Reply]

tgh ada promotion ye~ kite area selangor.

erin moshimoshi said... [Reply]

aah dear ...pm la dear

NURUL NAZIRA said... [Reply]

wahh cantik nye incik tunang punye artwork ! :D

btw telur rebus tu takde perisa pun, hehe, klaw nak letak boleh jugak cam telur pindang tuh, step ikut gambar je.. klaw rajin bole buat utk wedding erin.. :)

erin moshimoshi said... [Reply]

nazira : eleh dye pun pnh jd model izam kan ehhehe .. oh i noe about telur tue ehhehe .. dh lama seach .. ade perisa yang .. cm buat kek

FIFIEY LYCHEE MARATION said... [Reply]

untunglah! foto pasti lawa. well, unik kan, outdoor shoot yg pengantin di padang main bola tu! hiks...

erin moshimoshi said... [Reply]

hehee betul la ..erin suke giler moment tu

cik.mila said... [Reply]

wah untung fiance op..nanti wedding kamu siapa plak y snap pic? hehe

erin moshimoshi said... [Reply]

ade je dear. ehhee

Lady WaiLiN said... [Reply]

brapa yer cas nyerr?kt area mn?