pre wedding dgn batu bata

assalamualikum ^_^

kenapa mood pagi2 ni nak tgok gmbr je .. mcm2 jenis idea kan orang2 nie .. baru ni aku terlihat satu website nie ..memang nice jugak la gmbr dye .. kire setiap entri ade je gmbr berbeza style .. x nampak same ...
photographer afnan omar ..

AFNAN OMAR   

kalau korang rasa dye nice g jela laman web dye tanya pakej . aku mmg x la . sebab dh ade OP sendiri kan . 
aku copy kejap gmbr dye . untuk rujukan semua .. mnx kebenaran ye encik afnan :)
buat masa nie aku review picca afnan omar k .. 

lain hari aku publish gmbr2 antara OP2 muar crew ok ! semua nice :)
weeeee
peace :)

sekarang n bulan ni aku nak fokus pada OP saje boleh x ?
saje amik mood best layan gmbr.. :)
kite layan gmbr je la yerk :)











bye semua selamat melayari ..

petang atau bile aku post untuk crew2 laen pula ..

have fun :)

12 000 orang doakan erin pregnant:

e k i n ♥ y u s r i said... [Reply]

cantik jugak

erin moshimoshi said... [Reply]

pagi pn ekin kite komen . heee .nice kan

K.I.N.A said... [Reply]

dgn batu bata pun jadik..
cuma xberkenan pre weddg yg berlebih2an..

.:shura shushi:. said... [Reply]

orang kalau kreatif dekat mana-mana gambar jadi cantik

erin moshimoshi said... [Reply]

kina : berlebihan mcm mana tue ?

shura : betul tu .. ade je idea kan2

Aisyah Humaira said... [Reply]

setuju dengan kina ^_^

erin moshimoshi said... [Reply]

TQ :)

nasha_libra said... [Reply]

bagus je post en3 ni,tgh cari idea utk pre wedding photogrphy ni,thanx erin...hehe..;)

erin moshimoshi said... [Reply]

nasha : byk u blh tgok dear .. cri label pre wedding

dhiera said... [Reply]

idea tgkap gambar dkt batu bata ni cantik jugak kan?

erin moshimoshi said... [Reply]

aah btul try la :)

perfumesaddict said... [Reply]

Perfumes as wedding doorgift?

Interesting ha?

visit us here

https://www.facebook.com/pages/Perfumes-Addict/206386302765347?sk=wall

thank you!