picnic pre wedding

assalamualaikum ^_^

cak cak cak !~ cicak man nak habaq ade entri hebaq untuk dikongsi :) kompom best la for bride to be
yang nak wat pre wedding ... welll welll well xkan la bnda yang i dh dpt info nak kepam perap lama2 kat document i kan .. semak lak .. penuh celah ketiak nie ...

semalam idea nak cari prop2 yang terbaek untuk pre wedding tapi i terview picnic nye style.. mcm nice je ..
tapi i x buat kod .. xtahu lg la .. ahhaha ... i memang penggemar gmbr n gmbr so bout gmbr ni mmg aku suke collect la .cume xtahu link2 photographer je . ahhaa ...


pehh pepagi dah bikin hati erin geyam je .. siyes erin cakap kalau byk prop masa picnic memang terbaek .
xtipu ni .. dh cantik , terbaek , sweet , owesome !!!!
sampai melecet bijik mata tengok gmbr mcm nie ...

kalau dah kawen pun boleh la .. semua mantan bride pon boleh .. lagi kalau meternity shoot wat ala ala
santai gitu .perghh melecet beb !! aku teringin nak tgok org meternity shoot wat mcm nie..
gentle sweet gile babeng !!







pekena tersedia semua makanan ha .. apam polka dot kan musim sekarang ..
antara makan kena letak yang best la cupcake , macaroon ,chocolate , apam polkadot,roti
memang mantap !! pergh teringin lak wat mcm nie .. susah la kan ..

silap hbis shoot lepak sekali nan OP kite makan smpai basi ..
habis lencun semua ..balik bawak ape bwk sampah ahahha .. ok what sekali tenangkan fikiran ,
kena kat tanah tggi kan .. ade gunung2 nan menghijau gitu !!






sweet gitu woo ...


erin memang cadangkan sesangat kat kowang kalau nak photoshoot macam nie 
sweet and kenangan before married . buat la mcm nie . tapi tapi carilah OP yang ade kenagan de best 
yang boleh moment kan setiap pic kite .. setenang air di lautan .. cewaahhh !!

antara photographer yang best di mata aku la kan !~

ade dibawah 










weeee selamat mentelaah ye .. semoga mendapat op yang terbaek !!
aku rasa ini je the best .. pada mata i la 

ahh kejap i kejap aku kejap erin ..
dh mengong ni :)

17 000 orang doakan erin pregnant:

Rina Lia (◕‿◕)✿ said... [Reply]

nnt nak wat photoshoot maternity lahh :)

erin moshimoshi said... [Reply]

sila sila ... seronok tahu

rara pinkmafia said... [Reply]

alamak.tak leh tgk eh.pape lah kan.sy dh bg link dh kat entry tu.hehehe

erin moshimoshi said... [Reply]

x boleh la rara sayang

kaklong said... [Reply]

wah....idea bernas ini gambar...

terbaik1..chayoook2 cik puteri ku syg...heheheh :)

e k i n ♥ y u s r i said... [Reply]

maternity photoshoot pon cantik
tp nak ke hubby sy?
hehehe

erin moshimoshi said... [Reply]

kak long : kak jom buat nak hehe

ekin : mesti nak punya la .. pre wedding blh :)

anaztasias nora aira said... [Reply]

nora pun wat picnic masa prewed hehehhe :)

erin moshimoshi said... [Reply]

aah nora .. erin ade nampak :) cntik

dhiera said... [Reply]

nampak sweet la~ suke!

erin moshimoshi said... [Reply]

kan2 :)

Mimis said... [Reply]

mmg cantik pre-weds cenggini, tp prop pun nk kene ada mcm2 prop..

amalina baharuddin said... [Reply]

sweet la pre wedd theme picnic :D

erin moshimoshi said... [Reply]

mimis : betul tu erin ckp pre wedding ni leceh sikit


amalina :: buatla

Vale ♥ said... [Reply]

So cute !!! Lovely

---------------------------------------------------------------------- ♥
Follow Fashion and Cookies
Follow My Twitter

Miss Ika said... [Reply]

wah, sangat teruja.
2nd one sgt sweet. :)
tapi rasanya saya tak buat kot pre-wed. sobsss

erin moshimoshi said... [Reply]

ika : ala xpela yunk .. boleh je poss wedding :)