hunting aku pd hari sebelum

hai semua ... love... 




heee kenapa sejak ni aku happy n xsabar untuk menantikan  fragrance mist  victoria secret .. hee penah dgr kan2 ?? kowang pernah beli x ? aku baru nak try2 nie .. hatinye ni jgn ckp la dok berbunga2 xhabis2 nie ..aku bab perfume serah je pada aku .. aku ade beli pefume DKNY tapi untuk hantaran aku xnak kacau2 ...
aku mmg suke bau DKNY dye soft2 saje .. perisa terbaru jugak laaa ...




setelah berbincang di group kami bride to be 2012 .mcm2 idea aku dapat




hurmm wangi nye aku x pasti lg sebab aku pilih design n wangian terbaru .. kalau pure seduction warna nye agak heavy la .. mcm pening pulop bau nanti .. uhuhu
so aku amik ravishing love ok la ek ?? dye ade 2 wangian terbaru ...

ravishing love n sheer love



asalnye nak amik nie ... aku xnak la :P



aku hunting benda ni wangi auw ...




best kan2 bile perempuan dapat wangian .. perempuan mmg xboleh dipisahkan dgn perfume .. so aku suggest n kowang beli la yerk ..sekarang byk year end sale .. and byk dh out stock woo ...
aku beli pun nyaris ade kat tgn  syazwani ni lg ...kalau xde memang mati aku ..bile n sape lg nak cekau ...
benda ni aku nak pakai masa mlm pertama ok x? gatal seyh ... bukan masa aku wedding ... mana tahu tgh pns2 berpeluh kang bau lak keti tue :P


baiklah. tak guna cakap banyak banyak. sekarang meh kita shopping n moping
  1. serbu website  VICTORIA SECRET  atau owner dye  syazwaniabdulkadir
  2. pilih perfume ape korang nak .. pastu g wat hantaran :)
  3. bankin duit murah je kod ..60.00 untuk satu fragrance mist ...

selamat bershopping :)


7 000 orang doakan erin pregnant:

cik nora saniey said... [Reply]

erin 1 btol rm60 eh?best price jgk eh..nice2..wah pkai 1st time..mmg xlena la tdo cik abg erin 2..huhu..

erin moshimoshi said... [Reply]

nora : aah babe 60 je kod ..tu erin hunting je terus ..emang dasar pmpuan shopping je ek ...

heheheh xlena tdur cik abg erin ea. ahaakaka xpe biar dye menegerjakan tidur ny ahahaha

ctzainal said... [Reply]

maceh2. best jugak bau VS ni.ai loike!

Gadis said... [Reply]

amboiii...dah x sbr yer..

sbr2 yer..
dah x lame je lgi...hihihi..

erin moshimoshi said... [Reply]

ct : suke yer


gadis : ehhehehhe xde la tu getek je sbnrnye

Princess Cindellyna said... [Reply]

salam..

jum join contest nih.. dapat free vs mist tu.. hehe =p

http://byustoyou.blogspot.com/2011/12/from-us-with-love-1st-giveawayyay.html

iizla said... [Reply]

mmg pompuan ngan wangian xdapat dipisahkan!!
tgk entry ni mcm nak tambah collection lagi..:)