selamat hari jadi erin ke 22 tahun

assalamualaikum :)


HAPPY BIRTHDAY TO ME !!!                                    

Selamat ulang tahun ke 22 cik puteri .. sekarang cik ye . bukan madam .. dah tua rupanya aku nie ..
muka je younger .. haisyhhh .. 
actually selamat pagi semua .. pagi nie bermula la aku ni kalau dgn gelek kekiri kekanan kedepan ke belakang
lompat binatang eh bintang agak putus tak urat 22 tahun erin nie ? nak smbungkan balik kena rewind 22 tahun lepas :) peace yaw...


sekarang kali ke 23283628 nak wish kan birthday pada diri aku sendiri .. dah 22 tahun ni tapi jiwa mcm la 2 bulan 2tahun kan .. korang mesti nak muda kan .. hurm pagi mcm ni juga aku bersyukur pada angota bdn terutama lobang hidung nie mampu menghirup udara secara sehat ... percuma x payah bayar tau //
allah juga memberikan aku kesihatan dan kesempatan aku hidup didunia ini ... 

kalau korang tengok aku memang hapy je kan lagi rakan facebook .eh erin u ni  heppy je ... peramah , ceria tapi dalaman kite belum tentu tahu ..aku ni senang terasa n senang dipujuk ..tapi kadang2 aku memerlukan hati keras ...banyak bnda yang aku dapat .. walaupun u all tengok happy .. ade yang dicaci , dihina , dikutuk,
hurmmm lulut orang kan ..kadang2 mulut lelaki lagi macam taik ..aiyakkk  ..pada aku ALLAH sntiasa disamping orang beriman n memerlukan ... 


tu semua dugaan kan. mana ada orang yang semua sempurna dalam hidup nya. kan kan kan. 
dah dah. ni entry khas untuk diri sendiri saja. doa kan hidup aku  di berkati Allah, murah rezeki, di panjang kan lagi umur, cerah masa depan, jodoh kekal *jangan lupa doa yang ni!*, sihat sejahtera aman damai lagi sentosa!







ni dari hp mumy erin ..sory x clear la 

ha start sini dri dslr orang tu ..ok  

ni dari si dia ..



ni kek dri my mom .wah colourful ehehhe ...



aku mengharap sangat, aku  akan lebih matang dari sebelum ni. matang dari semua aspek. pemikiran, tingkah laku, dan semua la yang memerlukan kematangan. matang juga dalam segi penulisan belog.

doakan lah untuk aku ye semua. semoga rezeki aku makin hari makin melimpah ruah berganda ganda. doa kan juga untuk aku supaya sihat memanjang. 

07.12.11 bagi aku , tarikh yang mengembira seluruh limpa hati gigi juga ginjal aku . opss. cume seteng2 buat aku menagis smpai sekarang masih K.O seluruh organ aku sebenar nya. 
amin amin amin 


kepada semua family : akak sayang sangat dengan korang terutama .. mummy ,abah ,wani ,emi ,bibik , n nurul and Si Dia ... kakak tahu kakak adalah orang yang sangat2 untung .. kalau xde kamu semua kakak x hidup mcm sekarang nie ..kakak hargai semua tu ...kite hidup dengan rezeki yang halal yer

fieka : hye barbie ! tq k banyak spent time untuk aku .. aku tahu kau penyelamat penyeri wajah ku ..bile aku susah ko ade aku senang kau ade..even for years kite kenal kat laman muka bulu je kan .. kau superheroin aku ye
janji datang muar k ... :)


k la lap u semua ^_^

17 000 orang doakan erin pregnant:

Fendy said... [Reply]

HB....

e k i n ♥ y u s r i said... [Reply]

happy besday erin

Doc Cik Racha Chenta said... [Reply]

teharu fieka!!~

erin moshimoshi said... [Reply]

tq semua
:)

BLuRpL3 said... [Reply]

happy birthday erin. moga sentiasa bahagia =)

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said... [Reply]

hepi besday sayanggggg!!!!
pangkat adik nie erin nie...heheheeheheh

semoga 12 bulan mendatang lebih ceria dr sblm2 ini yer....pray for u dear... :)

nasha_libra said... [Reply]

epi besday kembar wedding-day sy,semoga epi2 sokmo n wedding will b wedding of the year,cewahhh!!^_^..may Allah bless u always..

erin moshimoshi said... [Reply]

nasha : ehhehehe kembar wedding ea.. lalallala ... :) te dear

εїз Cik Fasya εїз said... [Reply]

HB erin..muka erin sgt baby face...comel!

erin moshimoshi said... [Reply]

tq fasya : ehehhehe yeke ... mcm kedut je

.:shura shushi:. said... [Reply]

Happy Birthday

Panjang umur murah rezeki =)

Cik Azizah said... [Reply]

happy besday dear.. hope ur wish come true darling ^^

erin moshimoshi said... [Reply]

tq sayang ku sume

maszull said... [Reply]

assalamualaikum erin...mama ucapkn selamat hari lahir buat erin yer walaupun dah lambat....

mama letakkn link blog erin kat bloglist mama yer...

p/s ada ek gambar erin masuk sekali dlm tu...:)

erin moshimoshi said... [Reply]

mama : hehehhehe tq kak .xpe lmbt jnji wish ..
wahhh tq kak

Epa Zarifa said... [Reply]

happy besday dear! alala, muda remaja lagik... good luck dlm buat preparation. jom echange link. kite b2b selangor

http://epagroove.blogspot.com

erin moshimoshi said... [Reply]

tq epa ehehhee