wedding progress : ukur badan di baju sendiri :P

semalam malam pukul 8 malam smpai pukul 10malam dok umah MUA .. gile celoteh je .. tergelak2 bagai ..dengan en.ning nye bergedik2 ... berangan bagai .. nak baju gaya itula ..setanjak mcm care tu la ...
hye b pakai je topi chef tue habisss cter ... kompom cunnnnnn bangggeeeeeeeetttt syg :P



ukur baju la sangattttttttttttt kan .. hahahha .. ni bukan baju erin ea... ni hanya sekadar nak ikut ukuran saje .. jgn slh paham nan baju aku .. kalau ikutkan aku nak je ikut je mak andam aku g indon ahhaha ...boleh terus try bakal2 baju baru aku tu .. wahhh siap tempah auw .. hurmmm harap dapat design terbaek la .. hiihhi aku caya designer aku lallala .. aku memang suke layan baju2 penganten nie .. sekarang impian aku nak pkai baju peranten dpt jugak ehhehe ..  cunnnnn abesssss beb !!


aku memang la cerewet bab baju nie tapi aku pelik bab baju penganten xde lak aku cerewet ahhaha ..biang .
aku nie jenis open kalau bab baju peranten nie ... janji maintain kan gorjes tue .. nak maintan kan bdn mmg xtahu lg kan ahhahahahaha xpe x cntik yang penting orang akan ckp pada aku n laki aku ...
keeeeelasssssssssssssss kau erin !! bangga designer aku tu ... compom2 aku ckp dye la .. gaya hatta dolmat akaka....



aku intrframe kan pic en.ning ni dulu ... muka gediikkkk gile ...siap cpt beby amik gmbr b .
eeee encemmnye aku yunk ... MUA jgn ckp nak gelak je .. ahakakkaka ...
bengong seyh layan mamat kening nie ..korang tengok kening dye ..dye g serabut kan ..
aku nak je suh rebonding kan ... tu aku pggl en.ning yang superrr gedixxxs ...:P


ha ni la gojes x ? ahakakka si bambam yang pakai baju 3 lapis ko .. mana x nmpk gemuk aku .
korang bayangkan ..blouse aku pastu corset yang dlm tu .. baru la baju peranten ..
ayooo senak serie perut i kakaka ...
dye ckp punggung besar ek erin nie ... tapi tggi la nmpk rendh .. cume MUA aku tggi sikkkittt je 
ehhehehee suke2 ...


kalau boleh nak try semua baju ..tapi mmg xdapek la .. sbb nak dkt kul 10 mlm 
aku nak ke busten ade kije lagi ihhuuhuh ... opsss jgn ingat ni baju aku tau bkn2 ...
ni just nak amik ukuran warna nie ...aku nye baju wrne gold nnti ehhe...
tapi kenapa la en.ning amik pic angel dri atas ..dh nmpk pendikkss aku ayoo






habissss semua mula x sbr ... dh cube bncng kkaler la for baju aku ....wahhh siap semua match kan samping pulak .. bape byk kaler si mak andam aku keluarkan ..melayan kerenah kami .. tp kami x cerewet .
bagi je pada dye ape kata ok , ok la kami ...korang nak tahu en.ning ni siap x nak balik ..nak pakai baju dlm perempuan uh ..suruh MUA aku pgang pastu nan smping giler betul mamat nie ...

dh kurus tu kurus la ..awak laki mana ade bnda alah atas tu yunk oi ..sewel aku layan dye nie la ...
joget sane gedik sana ... :)

MUA aku same je nan designer baju ahhaha ..xde asing2 ..package semua


aku gemuk sebab pakai seluar jeans .. baju 3 lapis kakakaka ...xnak bukak baju leceh :)

now misi mencari tudung sanding .. ade suggest x ?

11 000 orang doakan erin pregnant:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said... [Reply]

lip-lap ank mami.cun la biru tu. =)

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said... [Reply]

ekekekekek besa laa lelaki nie....
depa nie excited lebey laaa huhuhuhu

~ NANA ~ said... [Reply]

nice color :)

erin moshimoshi said... [Reply]

meera : ehhehehe bukan wrne erin la dear ...


eimy : tahu xpe dye excited lebih kakakkaa ..

nana : kak ni bkn kaler erin auw .. erin wrne gold

εїз Cik Fasya εїз said... [Reply]

hee..cantek la..tasabar nk g fitting baju jgk..;D

erin moshimoshi said... [Reply]

ehhehe fasya : erin fitting just utk tahu ukuran je ..nak fitting bju sndri ni x sbr

rara pinkmafia said... [Reply]

ala dh tunjuk baju.xseprise lah nt.

erin moshimoshi said... [Reply]

rara : ni bkn baju untuk erin or untuk tandang .nis saje pakai2 la .. x bace ea ehhehee

maszull said... [Reply]

assalamualaikum puteri...wah dah nak buat baju kawen yer...pasti cantik baju tu nantikn...:)

erin moshimoshi said... [Reply]

wsalam ..ofcorse la mama

FIFIEY LYCHEE MARATION said... [Reply]

oh fitting ye? tema colour biru! nice..nnt update tau!:)