D.I.Y paper bag doorgift


salam ramadhan uallz...

wahhh pose x korang hari nie .. caye x pose la... canad cedih .... bukan dapat makan pon ... pastu menderita bagai nak rak ..ganti lagi ..aduhh parah parah ... kalau tahun lepas tak kena pon ngam2 malam raya ..:(

aduhhmeleweh dah nie ... back to the tajuk ... macam mana kowang rasa nan pendapat d.i.y aku nie .. ade mcm kampung ke ???xpe tgok ea nanti aku citer ape itu .. untuk hilangkan kebosanan mengadap senarai kerja kawen..blogger bride to be n mantan to be .. mcm2 gak ilmu hehhe .. i loike ..smbil meniliti  tetibe terfikir..nak buat je deco untuk brown paper beg..huhu.mcm simple n bajet pon ok ....so, kene kerah idea secepat mungkin..


ha ni dye .. ade mcm bungkus goreng pisang x kowang ?? tapi sebelum ni xpernah lak caya tengok ade 
orang buat mcm nie ... ni pon blh save the budget auw ...
kan pak lah ade ckp jimat cermat membawa ape ??? untung la hahha ...
dari sekarang kite jimat .. duit x hbis byk .... just korang deco kan je ...


wahhhhh ni lagi simple ..nnti kowang letak la ayam goreng ,keropok lekor hahahhaa



ni pon nice .. so okay x bagi kowang aku pkai ni je ??? kene fikirkan alternatif lain ni..cepat-cepat la dapat idea..huhu.. aku memerlukan dri sekarang nie :)

pendapat kowang ???



3 000 orang doakan erin pregnant:

e k i n ♥ y u s r i said... [Reply]

follow cni dan exchange link

erin moshimoshi said... [Reply]

dah la dear :)

tassyanatassya said... [Reply]

kita dah follow awak...kita suka lah ngan bag door gift awak..hahaha